Google Home Nest Hub

Google Home Nest Hub 2nd gen er en smart høyttaler med skjerm som er utviklet av Google. Den gir deg muligheten til å styre smarte enheter i hjemmet ditt med stemmekommandoer, og kan også hjelpe deg med å få svar på spørsmål, sette påminnelser og mye mer.

En av de største fordelene med Google Home Nest Hub 2nd gen er at den har en 7 tommer stor skjerm, som gjør det enkelt for deg å se videoer, værmelding, kalenderavtaler og mye mer. Skjermen gjør også at du kan se hva Google Assistant sier til deg, noe som kan være nyttig hvis du har dårlig hørsel eller bare vil ha en visuell referanse. I tillegg kan du koble Google Home Nest Hub 2nd gen til kameraer og dørklokker, slik at du kan se det som skjer rett på skjermen.

Google Home Nest Hub 2nd gen har også en innebygd digital assistent kalt Google Assistant, som kan hjelpe deg med å få svar på spørsmål, planlegge dagen din og mye mer. Du kan også bruke Google Assistant til å spille musikk, podcast eller radio, eller til å sette påminnelser for deg selv.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.